Εκπαιδευτικη επισκεψη φοιτητων της Νομικης Σχολης του ΔΠΘ στο Αστυνομικο Μεγαρο Κομοτηνης

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Ανακριτικής ενημερώθηκαν για τα στάδια δόμησης δικογραφίας και τις τεχνικές εξέτασης ιχνών και πειστηρίων

Φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ανακριτικής. 

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης υποδέχθηκε τους φοιτητές και τον Καθηγητή Εγκληματολογικών Επιστημών κ. Κωνσταντίνο Κοσμάτο που τους συνόδευε.

Ακολούθησε ενημέρωση των φοιτητών, από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στις εξής θεματικές ενότητες:

  • κατανόηση  σταδίων δόμησης δικογραφίας
  • τεχνικές εξέτασης ιχνών και πειστηρίων
  • η μάστιγα των ναρκωτικών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υποστηρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της  Ελληνικής Αστυνομίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα συνεχίσει και στο μέλλον να συμβάλλει στην επικοινωνία με τους φοιτητές, για τη βέλτιστη εκπαίδευσή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.