Εκπαιδευτικη αποστολη στη Βαλενθια για 20 επαγγελματιες της εστιασης οργανωνει το ΕΒΕΡ

Έως τις 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο σχεδίου “Creating gastronomy experiences for the designation of the Mediterranean nutrition value and the development of a tourist thematic network (Δημιουργία εμπειριών γαστρονομίας για τον προσδιορισμό της αξίας της μεσογειακής διατροφής και την ανάπτυξη ενός θεματικού δικτύου τουρισμού)” , το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Βαλένθια της Ισπανίας για 7 ημέρες με 6 διανυκτερεύσεις από τις 3 Μαρτίου έως τις 9 Μαρτίου για 20 συμμετέχοντες.
 
Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα είναι επαγγελματίες από τον τομέα της εστίασης, οι οποίοι είναι μέλη του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και δραστηριοποιούνται στο Ν. Ροδόπης.
 
Οι εκπαιδευόμενοι στα εργαστήρια και στα διαδραστικά μαθήματα, που θα παρακολουθήσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις υπηρεσίες τροφίμων και την ασφάλεια τους, να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες σε συνταγές της μεσογειακής κουζίνας, όπου περιλαμβάνονται και στοιχεία οινολογίας.
 
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  1. Εκπαίδευση σε ειδικά εργαστήρια σχετικά με το αντικείμενο στο φορέα υποδοχής
  2. Επισκέψεις σε καταλύματα αγροτουρισμού και παραδοσιακές επιχειρήσεις με τοπικά προϊόντα διατροφής
  3. Πολιτιστικές επισκέψεις 

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών:

  • Europass Mobility
  • Βεβαίωση παρακολούθησης από το φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου 

Το σχέδιο καλύπτεται από επιχορήγηση του Προγράμματος ERASMUS+ . 

Δικαιολογητικά συμμετοχής 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:

  1. Αίτηση-Ερωτηματολόγιο
  2. Υπεύθυνη Δήλωση (με Θεώρηση του γνησίου της υπογραφής) για την αποδοχή των όρων του προγράμματος , του ορισθέντος τρόπου επιλογής , της ορισθείσας ημερομηνίας και διάρκειας του προγράμματος
  3. Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
  4. Πιστοποιητικό Επιμελητηρίου για την επαγγελματική δραστηριότητα του αιτούντα 

Info
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Όλγα Ζήση (2531022547-εσωτ.4) ή τον κ. Γιάννη Γιουφτσιάδη (2531022547-εσωτ.3). Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.everodopi.gr)
 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019 με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση μη προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών η αίτηση θα απορρίπτεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.