Εκπαιδευτικα Δημιουργικα Εργαστηρια για παιδια απο τον Δημο Μαρωνειας – Σαπων

Από 8 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου για παιδιά από 8 έως 12 ετών

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2022 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, θα υλοποιηθεί η δράση:

Β2. Εκπαιδευτικών – Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με τίτλο «Κέντρου Πολιτισμού & Τέχνης για παιδιά»   μέσα από την συμμετοχή τους σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.  Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης σκοπό έχουν να προάγουν την αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών, βιωματικών και εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων  που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικά διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά. 

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια  θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου 2022 και απευθύνονται  σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη εξειδικευμένου στελέχους, σε κατάλληλο χώρο του Δήμου, ενώ θα εξασφαλισθεί η παροχή όλων των υλικών που θα χρειαστούν κατά τη διεξαγωγή των εργαστηρίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών τηλ 2532023578.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.