Εκοψε τη βασιλοπιτα του ο Συλλογος Καλλιτεχνων ν.Ροδοπης «Αθηνιων»

Με ευχές για περισσότερη τέχνη

Την έλευση της νέας χρονιάς που σηματοδοτεί και την έναρξη μίας ακόμα πιο δραστήριας χρονιάς με στόχο την ανάδειξη της καλλιτεχνικής δυναμικής της πόλης μας γιόρτασαν τα μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών ν.Ροδόπης «Αθηνίων» το βράδυ της Παρασκευής στην ταβέρνα Αλλοτινό.
 
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του και γλέντησαν μέχρι πρωίας. Μεταξύ των παρευρισκομένων η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής κ.Κλεοπάτρα Στογιαννίδου και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης.
 
Το «παρών» έδωσε επίσης και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα του Συλλόγου, την οποία και έκοψε στη συνέχεια ο πρόεδρος του κ. Άρης Ασσαριωτάκης, ευχόμενος μία καλή και δημιουργική χρονιά, με την τέχνη, σε όλες τις μορφές της, στο προσκήνιο.
 
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό, ωραίες στιγμές και χαμόγελα, τα οποία ευχόμαστε να συνοδεύουν το σύνολο των μελών αλλά και των δράσεων του Συλλόγου της πόλης μας καθ’ όλη την διάρκεια της νέας χρονιάς.
 
Και του χρόνου!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.