Εκοψαν την βασιλοπιτα τους ο Συλλογος «Ορθοδοξια» και το Γηροκομειο Κομοτηνης

Στην αίθουσα τελετών του ανακαινισμένου χώρου του Ιδρύματος

Στην αίθουσα τελετών του ανακαινισμένου χώρου του Γηροκομείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή της βασιλόπιτας του Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η Ορθοδοξία» και της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η Ορθοδοξία».

Την πίτα έκοψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, μεταξύ των οποίων και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ.κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, των τροφίμων και του προσωπικού του Γηροκομείου.
 
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ευχήθηκε καλή χρονιά στο σύνολο των παρευρισκομένων, υμνώντας τους τροφίμους του Ιδρύματος, που όπως υπογράμμισε «εκδαπάνησαν τη ζωή τους στη δημιουργία γενικότερα, στη δημιουργία της οικογένειάς τους και στα καλά τους έργα» τονίζοντας πως «η μονάδα αυτή υπάρχει για να αποδώσει τα ελάχιστα για τα όσα αγωνίστηκαν και κατάφεραν».
 

Ο κ.κ. Παντελεήμων έκανε ειδική μνεία και στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και στο προσωπικό του Γηροκομείου για την προσπάθειά τους, ενώ ακολούθως τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πατήρ Δημήτριος Βασιλειάδης ο οποίος έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή στις προσπάθειες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου που κατέληξαν μετά από πολύχρονες διαδικασίες στη δημιουργία της, ευχαριστώντας και ο ίδιος με τη σειρά του το προσωπικό του Ιδρύματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.