Εκλεισε τον κυκλο του ο Πινοκιο στην Κομοτηνη

Μέχρι την παραμονή των Φώτων θα λειτουργήσουν όσα σταντ στη Χριστουγεννιάτικη αγορά επιθυμούν

Σιωπή, εκεί που τις προηγούμενες μέρες επικρατούσαν οι φωνές και η φασαρία των μικρών παιδιών, επικρατεί πλέον στο θεματικό Πάρκο του Πινόκιο που μετά από 20 μέρες ολοκλήρωσε τον κύκλο του, και θα απομακρυνθεί.

Το πάρκο λειτούργησε από τις 12 Δεκεμβρίου, και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το επισκέφτηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας και όχι μόνο, με σχολεία από όλη τη Θράκη να μεταβαίνουν σε αυτό για να ταξιδέψουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Πινόκιο, και τα μηνύματα του παραμυθιού.

Τώρα πλέον τα ξωτικά του έφυγαν, η μουσική χάθηκε, παρόλο που το πρωί της Τρίτης παρέμεναν στο πάρκο, έστω και σιωπηλά, τα εκθέματα του πάρκου.

Την ίδια ώρα ήδη άρχισαν να μαζεύονται και τα στάντ που είχαν στηθεί στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που βρισκόταν επάνω στη διαδρομή του θεματικού πάρκου, παρόλο που η αγορά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την παραμονή των Φώτων, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Ήδη η «Αξίζω ΙΚΕ» πήρε τα προϊόντα του από το χώρο, ενώ το πρωί της Τρίτης άλλα καταστήματα λειτουργούσαν και άλλα μαζεύονταν, όπως αυτό της αρτοποιίας Ισαακίδη.

Όμως τουλάχιστον δύο επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν, και θα φανεί στο τέλος κατά πόσο το πάρκο, που θα μείνει φωτισμένο τις επόμενες μέρες, θα προσελκύσει κόσμο τα βράδια.

Μαζί με το κλείσιμο του θεματικού πάρκου όμως αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και για τη νέα χρονιά, και ήδη υπάρχουν σχέδια για ακόμα μεγαλύτερη αγορά αλλά και στολισμό της πόλης, παρόλο που απομένει να φανεί κατά πόσο θα υπάρξουν οι απαραίτητοι πόροι για αυτούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.