Εκκληση για αυτοσυγκρατηση απο τον Θεοφανη Κωφιδη

«Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι η Άμεση Βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές»

Έκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνει ο πολιτευτής της ΝΔ στη Ροδόπη κ. Φάνης Κωφίδης υπό το φως των όσων συνέβησαν με τη «σύλληψη» μη νόμιμων μεταναστών από πολίτη που αυτοδίκησε. 

«Επειδή εδώ στη Ροδόπη και τον Έβρο υπάρχει έντονη φημολογία ότι τις περισσότερες πυρκαγιές τις βάζουν “φυτευτοί” παράνομοι Μετανάστες, τα πράγματα έχουν «αγριέψει πολύ» με ορατό πλέον τον κίνδυνο της Αυτοδικίας πολιτών εναντίον τους… Ήδη ακούγονται πράγματα για μαζικές περιπολίες με όπλα στα βουνά» τονίζει αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Κωφίδης υπενθυμίζοντας πως «το κλίμα είναι πολύ επιβαρυμένο στη Θράκη και από τον “τρόμο” που προκαλούν τα οχήματα διακινητών κόντρα στο ρεύμα με ήδη αρκετά θύματα αθώους πολίτες».

«Οπότε κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να μη ξεχειλίσει το ποτήρι και υπάρξει αίμα από αυτοδικία αγανακτισμένων πολιτών, ιδίως στον ορεινό και ημιορεινό όγκο, που είναι τα περάσματα των μεταναστών και “όλως τυχαίως” έχουμε τις φωτιές» συνέχισε ο ίδιος για να επισημάνει με νόημα: «Αντιλαμβάνεστε τι εκμετάλλευση τέτοιων πιθανών περιστατικών θα υπάρξει και τι διεθνή σάλο  θα επιδιώξουν κάποια “κέντρα” εναντίον της χώρας μας. Μήπως “κάποιοι” ήδη το επιδιώκουν;».

«Η Οργή όλων μας είναι δικαιολογημένη, οι απώλειες αθώων συντοπιτών μας προκαλεί απόγνωση, ενώ η καταστροφή περιουσίων, ζωϊκού και φυσικού κεφαλαίου αποτελεί τραγωδία. Αλλά αυτό που τώρα χρειάζεται είναι η Άμεση Βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές και πολλή σοβαρότητα στην ανάγκη ύπαρξης ενός Ολιστικού Σχεδιασμού Πρόληψης Πυρκαγιών, με νέα Δομή, Τεχνολογίες, πολλούς μεγάλους Υδατοταμιευτήρες και έναν μαζικό “εμβολιασμό” Διοίκησης και Πολιτών με το “εμβόλιο” της Ατομικής και Συλλογικής Ευθύνης» τόνισε ο κ. Κωφίδης και υπογράμμισε κλείνοντας «για τους παράνομους Μετανάστες και τους άθλιους Διακινητές απαιτείται πολλή εγρήγορση, και απόλυτη αυστηρότητα, με ό,τι αυτό σημαίνει. Πάντως ΟΧΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ, που θα φέρει σε δύσκολη θέση τις αρχές της Χώρας μας στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας. Τη Θράκη μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.