Εκκινηση για «Τα παραμυθια του κοσμου στη Χριστουγεννιατικη Κομοτηνη»

Άνοιξε τις πόρτες του το θε(α)ματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο

Τις πύλες του άνοιξε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το θεματικό πάρκο «Τα παραμύθια του κόσμου στη Χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή», το οποίο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2024, θα δώσει χαρά και διασκέδαση στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.

Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Χάιντι, ο Παπουτσωμένος Γάτος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, ο Εγωιστής Γίγαντας, Ο Μόγλη και ο Σκρούτζ γίνονται οι πρωταγωνιστές των πιο παραμυθένιων Χριστουγέννων.

Κάθε επισκέπτης θα παίρνει στην είσοδο και ένα διαβατήριο που έχει δημιουργηθεί για την παραμυθένια χώρα στην είσοδο του, μια πρωτότυπη δράση ώστε να μείνει ένα αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά.

Το πάρκο ζωντάνεψε τη νύχτα, μετά το Santa Run, όπου υπό το φως των διακοσμήσεων και του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τα πολλά παιδιά που βρέθηκαν εκεί να επισκέπτονται τα διαφορετικά παραμύθια, αλλά και τη χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί στο χώρο.

Συνεχίζει πιο δυναμικά ο Δήμος Κομοτηνής

Για το Πάρκο, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της συνεργασίας τους, μίλησαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης και ο project manager των Dream Workers, που δημιούργησαν το πάρκο, κ. Γρηγόρης Αβανίδης.

Το πάρκο δίνει την ευκαιρία για ακόμα μια φορά στους κατοίκους και τους επισκέπτες τη πόλης να γιορτάσουν όλοι μαζί, τόνισε ο κ. Γκαράνης, χτίζοντας πάνω στα πρώτα βήματα που έγιναν την προηγουμένη περίοδο, τα οποία ήταν άκρως επιτυχημένα, όπως φάνηκε και από την επισκεψιμότητα της περυσινής περιόδου στην πόλη μας.

«Φέτος συνεχίζουμε πιο δυναμικά, ήδη η Αντιδημαρχία Τουρισμού έχει κάνει διαφημιστικές καταχωρήσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Βουλγαρία» σημείωσε ενώ τα καταστήματα που έχουν αναπτυχθεί στο πάρκο είναι πολύ περισσότερα και περιμένουν τους επισκέπτες.

Ένα σημαντικό πρώτο βήμα

Για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει για δεύτερη χρονιά ευχαρίστησε το Δήμο Κομοτηνής ο κ. Αβανίδης, για να αναπτύξουν ένα όμορφο θεματικό πάρκο. Πέρυσι έγινε το πρώτο αλλά σταθερό βήμα ώστε η Κομοτηνή να μπει στον χριστουγεννιάτικο χάρτη της Ελλάδας, με εντυπωσιακά δημοσιεύματα, βάζοντας την στις πέντε πρώτες πόλεις των Χριστουγέννων.

«Φέτος, με το δεύτερο βήμα, η αγκαλιά της πόλης ανοίγει ακόμα περισσότερο και περιμένει να υποδεχτεί επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα»  σημείωσε. Όσο για το θέμα, μετά την πετυχημένη επιλογή του παραμυθιού του Πινόκιο την πρώτη χρονιά, η Δημοτική αρχή θέλησε να παρουσιάσει περισσότερα παραμύθια με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά, από τους σπουδαιότερους συγγραφείς του κόσμου, και τα πιο γνωστά αγαπημένα και γνωστά παραμύθια.

Όμως αυτά τα παραμύθια θα έχουν και ψυχή, και τα ξωτικά τους θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να τα φέρουν στη ζωή.

Θεωρεί δε σημαντικό η πόλη να ξεκινήσει να ετοιμάζεται να κάνει τα επόμενα μεγάλα τουριστικά βήματα, ξεκινώντας από την περίοδο των Χριστουγέννων, με τα παραμύθια του Κόσμου να χτυπούν το καμπανάκι για μια μεγάλη περίοδο εξωστρέφειας για την πόλη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Γκαράνης, τονίζοντας πως θα εκμεταλλευτούν την κάθε περίοδο που θα μπορούν να βοηθήσουν την πόλη τουριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.