Εκδρομη στη Μαρωνεια για τα μελη του Συλλογου «Δυναμη Ψυχης»

Υποδέχθηκε το καλοκαίρι με ξενάγηση στα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και γλέντι

Ο Σύλλογος «Δύναμη Ψυχής», πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ξενάγηση στην αρχαία Μαρώνεια και το αρχοντικό Ταβανιώτη και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι στην ταβέρνα Υδρία δίπλα στην θάλασσα, για να κλείσει όμορφα τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και να υποδεχτεί το καλοκαίρι.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης και την φύλακα των αρχαιολογικών χώρων κ. Χριστοφόρου Αλεξία, που «μας άνοιξε τους αρχαιολογικούς χώρους για να τους επισκεφθούμε». Ευχαριστεί, επίσης, την μουσειολόγο κ. Χριστοδούλου Κική, «με την τόσο ενδιαφέρουσα και λεπτομερέστατη ξενάγηση στην αρχαία Μαρώνεια». Ευχαριστεί ακόμα το ταξιδιωτικό πρακτορείο vergidis tours για τη μεταφορά καθώς και την ταβέρνα Υδρία για την όμορφη φιλοξενία.

Ευχαριστίες εκφράζει όμως ο σύλλογος και στους εκπαιδευτές των ομάδων που προσέφεραν στον σύλλογο. Συγκεκριμένα ευχαριστεί την κ. Αποστολίδου Αθανασία για την προσφορά της στο τμήμα Γυμναστικής και Άθλησης, την κ. Γκουσίδου Ελένη για την προσφορά της στο τμήμα εκμάθησης Εργόχειρου, την κ. Κοτσίλα Λαμπρινή για την προσφορά της στο τμήμα εκμάθησης Ιταλικών, τον κ. Μουρελάτο Χαράλαμπο για την προσφορά του στο τμήμα εκμάθησης Ζωγραφικής, την κ. Μιχαηλίδου Σοφία για την προσφορά της στο τμήμα εκμάθησης Αγγλικών και την ψυχολόγο κ. Μακρίδου Άννα για την προσφορά της στην ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης. Ευχαριστεί θερμά και την κ. Αυγερίδου Παναγιώτα και την κ. Ηρακλέους Ελλάδα, για την προσφορά τους ως Κοινωνικοί Λειτουργοί του συλλόγου.

Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους τον στηρίζουν και εύχεται ένα όμορφο καλοκαίρι με υγεία και Δύναμη Ψυχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.