Εκδηλωση του Τουρκικου Προξενειου για την 92η επετειο της Τουρκικης Δημοκρατιας

Με πλήθος κόσμου και αρκετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας

Την 92η επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας γιόρτασαν χθες οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, στη σχετική εκδήλωση-δεξίωση που διοργάνωσε και φέτος το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Chris & Eve” και έτυχε θερμής ανταπόκρισης καθώς ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μεταξύ των οποίων και αρκετοί πλειονοτικοί συμπολίτες μας, κυρίως από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
 
 Ο Τούρκος Πρόξενος κ.Αλή Ριζά Ακιντζή με τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν όλους τους καλεσμένους ενώ στην συνέχεια ο ίδιος ανεβαίνοντας στο βήμα διάβασε μήνυμα του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 
Μεταξύ άλλων ανάμεσα στους παρευρισκομένους είδαμε τους βουλευτές του νομού Ροδόπης κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του και εν ενεργεία δημοτική σύμβουλο του Δήμου Κομοτηνής Ουφούκ Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ, τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ.Γιώργο Παυλίδη, τον Χρήστο Μέτιο, αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, την εκτελεστική γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Ζωή Κοσμίδου, τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ.Οντέρ Μουμίν, Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά και Μουλταζά Ταρκάν, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ.Μουσταφά Κατραντζή, τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, τον δήμαρχο Μύκης κ.Τζεμήλ Καμπζά, τον αιρετό μουφτή Κομοτηνής κ.Ιμπραήμ Σερίφ, την αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ.Σιμπέλ Μουσταφάογλου, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Ζεϊνέπ Τεφίκογλου, Χασάν Χασάν και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ.Νότη Χαραλαμπίδη, τον γραμματέα της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σταμάτη Σακελλίων και τον συντονιστή της ΛΑΕ κ. Μουσταφά Τσολάκ.
 
Και του Χρόνου…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.