Εκδηλωσεις στην Κομοτηνη για τον εορτασμο της «Ημερας της Ελληνικης Αστυνομιας» και του Προστατη του Σωματος, Μεγαλομαρτυρα Αγιου Αρτεμιου

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα δωρίσει το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Η 20η Οκτωβρίου, «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του Σώματος προς της χώρα και την κοινωνία.  Παράλληλα την ίδια ημέρα τιμάται και ο προστάτης του Σώματος Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος.
 
Στο πλαίσιο του εορτασμού, στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα και αύριο. 
 
Συγκεκριμένα, παραμονή της εορτής (19-10-2017) και ώρα 18:00, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας.  
 
Ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου και ώρα 09:00, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, θα τελεστεί Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.
 
Μετά τη Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της περιφέρειάς μας, θα επισκεφτεί το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καβάλα, όπου θα παραδώσει τη βοήθεια σε είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
 
Ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2017 και στις έδρες των υπόλοιπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας.
 
Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος, αλλά και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία για αυτό και σήμερα το πρωί προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.