Εκδηλωσεις για την εορτη των Τριων Ιεραρχων απο τη ΙΜΜΚ και την Περιφερειακη Διευθυνση Εκπαιδευσης

Βραβεύσεις σε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους, ομιλία, αρχιερατική Θεία Λειτουργία και δεξίωση προς τιμή του εκπαιδευτικού κόσμου

Εκδηλώσεις διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, σέ συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024:

  • Ώρα 18:00. Εκδήλωση, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής, στην οποία θα μιλήσει ο συνταξιούχος Εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνος Τρυπίδης, με θέμα: «Παιδεία και Αγωγή των νέων κατά τους Τρεις Ιεράρχες». Στην εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη θα τιμήσει για την προσφορά τους στην εκπαίδευση: α. τον συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου, β. την συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Χρυσούλα Κατρανίτσα, γ. τον συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευστράτιο Λαμπρινίδη, και δ. την συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Άννα Λαδοπούλου.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024:

  • Ώρα 07:00 – 10:30. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού τής Θεοτόκου Κομοτηνής, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών τής Παιδείας τού Γένους ημών.
  • Ώρα 11:00. Δεξίωση προς τιμήν του Εκπαιδευτικού κόσμου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.