Εκδηλωσεις απο το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε Κομοτηνη και Ξανθη με αφορμη την Παγκοσμια ημερα κατα των Ναρκωτικων

Στόχος η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Συγκεκριμένα οι δράσεις είναι οι εξής

Ξάνθη: Κινητή Μονάδα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

  • Την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 10:30 προσωπικό του ΚΕΘ.Ε.Α. θα πάρει μέρος σε ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Ξάνθης, με στόχο την ενημέρωση των ακροατριών/ακροατών για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και για τις επικείμενες εκδηλώσεις με αφορμή την Π.Η.Κ.Ν.
  • Την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα τοποθετηθεί περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, από τις 11:00 έως τη 13:00, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες του Οργανισμού, μέσω της διανομής έντυπου ενημερωτικού υλικού και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Το απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο Μονοπάτι της Ζωής του Δήμου Ξάνθης, θα λάβει χώρα διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και φύτευση λουλουδιών με την συμμετοχή του κοινού.

Κομοτηνή: Κινητή Μονάδα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

  • Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 08:50 και Τρίτη 29 Ιουνίου στις 08:30 προσωπικό του ΚΕ.Θ.Ε.Α. θα λάβει μέρος σε εκπομπή της  ΕΡΑ Κομοτηνής, της οποίας το σήμα εκπέμπει σε όλη την Ανατολική Μακεδονία –  Θράκη, με στόχο την ενημέρωση των ακροατών/ακροατριών για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και για τις επικείμενες εκδηλώσεις με αφορμή την Π.Η.Κ.Ν
  • Την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 14:00, προσωπικό του ΚΕ.Θ.Ε.Α. από κοινού με  προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ», θα συμμετέχουν σε εκπομπή του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού CINAR FM, με στόχο την ενημέρωση των ακροατών/ακροατριών για τις εξαρτήσεις με αφορμή την Π.Η.Κ.Ν.
  • Την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα τοποθετηθεί ενημερωτικό περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής από τις 11:00 έως τη 13:00. Το απόγευμα,  από τις 17:00 έως τις 20:00, στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί διανομή ενημερωτικού υλικού και θα λάβουν χώρα καλλιτεχνικές δραστηριότητες και βιωματικό παιχνίδι.
  • Την Πέμπτη 1 Ιουλίου από τις 9:00  έως τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής ενημερωτική συνάντηση του προσωπικού με τους ενδιαφερόμενους κρατούμενους, με στόχο την ενημέρωση τους για το ΚΕ.Θ.Ε.Α ΚΙΒΩΤΟΣ και τη δράση του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.