Εκδηλωσεις απο τη Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης για την Εορτη των Τριων Ιεραρχων

Βραβεύσεις συνταξιούχων εκπαιδευτικών για τη συνεισφορά τους στην Παιδεία της περιοχής και της Ομάδας Ρομποτικής και Προγραμματισμού του 3ου Γ.Ε.Λ. Κομοτηνής για τις διακρίσεις της

Εκδηλώσεις για την εορτή των Τριών Ιεραρχών διοργανώνει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Κατά τη διάρκειά της ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Κολιούσης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Η εν Χριστώ παιδεία μέσα από το Συναξάρι της Εορτής των Τριών Ιεραρχών». Στην ίδια εκδήλωση η Μητρόπολη θα τιμήσει τον συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Γεώργιο Ευθυμίου, που διετέλεσε Σχολικός Σύμβουλος Ν. Ροδόπης, τον συνταξιούχο Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Χαραλαμπίδη, Καθηγητή Φιλολογίας και την Ομάδα Ρομποτικής και Προγραμματισμού του 3ου Γ.Ε.Λ. Κομοτηνής.

Την επομένη, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, από τις 7.00 έως 10.30 θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους μας.

Τέλος στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του Εκπαιδευτικού κόσμου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.