Εικονικη Θερμοκοιτιδα Επιχειρηματικοτητας απο τη ΔΑΣΤΑ του ΔΠΘ

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017 οι αιτήσεις συμμετοχής

Σειρά σεμιναρίων και διαδικτυακών υπό τον τίτλο Εικονική Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας διοργανώνει η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ με την προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής να λήγει στις 10 Ιανουαρίου του 2017.
 
Η Εικονική Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. στοχεύει στην υποστήριξη νέων επίδοξων επιχειρηματιών και στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων μέσω εξατομικευμένης συμβουλευτικής καθοδήγησης για την ανάπτυξη και εξέλιξη του επιχειρηματικού τους σκεπτικού ώστε να υπερκεράσουν τα εμπόδια κατά την είσοδο τους στην αγορά.
 
Στο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η θερμοκοιτίδα της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. περιλαμβάνεται η διασύνδεση των συμμετεχόντων με παίκτες της αγοράς ενδιαφέροντός κάθε συμμετέχοντα και η υποστήριξη στην διερεύνηση χρηματοδότησης τόσο από ιδιωτικά κεφάλαια όσο και από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
 
Όλες οι υπηρεσίες της εικονικής θερμοκοιτίδας της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. παρέχονται διαδικτυακά με συναντήσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης, και σεμινάρια από ένα δίκτυο εξειδικευμένων μεντόρων και ανθρώπων της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Οφέλη από τη συμμετοχή 

• Κατανόηση και αποσαφήνιση του πυρήνα του επιχειρηματικού σκεπτικού
• Δημιουργία μιας συμπληρωματικής και αποτελεσματικής ομάδας
• Ανάπτυξη, έλεγχος, αξιολόγηση και επανεκτίμηση του επιχειρηματικού μοντέλου
• Σχεδιασμός του πρωτότυπου Προϊόντος / Υπηρεσίας
• Δικτύωση και προβολή
• Πού και πώς βρίσκουμε πηγές χρηματοδότησης
• Εξοικείωση με τις τεχνικές παρουσίασης σε εν δυνάμει επενδυτές
• Διαδυκτιακή υποστήριξη  

Διάρκεια 

Η διάρκεια της εικονικής επιχειρηματικής θερμοκοίτισης είναι τρεις μήνες από 15 Ιανουαρίου 2017 έως 15 Απριλίου 2017 και περιλαμβάνει διαδυκτικές συναντήσεις και σεμινάρια που καλύπτουν θέματα όπως: ανάλυση επιχειρηματικού σκεπτικού, έρευνα για συναφείς τεχνολογίες, έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνισμού, δημιουργία προφίλ πελατειακής βάσης, οικονομοτεχνική ανάλυση, κοστολόγιση προϊόντων/υπηρεσιών.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://dasta.duth.gr/ ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected], Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.