Εγκαινια για τον πληρως ολοκληρωμενο Καθετο αξονα της Νυμφαιας (+Gallery)

Υποσχέσεις για σύντομη λύση στο θέμα της διέλευσης λεωφορείων και φορτηγών από τον Υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη

Τα εγκαίνια του νοτίου τμήματος του Κάθετου Άξονα Νυμφαίας πραγματοποίησε το πρωι της Τρίτης 14 Μαρτίου ο Υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ανοίγοντας πλέον το δρόμο στην πλήρη του έκταση για το κοινό.
 
Στην τελετή παρέστησαν εκτός του υπουργού ο βουλευτής Ροδόπης κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού κ. Απόστολος Αντωνούδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ κ. Νικόλαος Μενεξίδης καθώς και πολλά στελέχη της Εγνατίας Οδού.
 
Ο Υπουργός τόνισε σε δηλώσεις του τη σημασία της λειτουργίας τόσο του κάθετου άξονα της νυμφαίας όσο και των υπολοίπως υποδομών στην Θράκη, ενώ ερωτηθείς για το θέμα της διέλευσης των λεωφορείων και των φορτηγών από τον Κάθετο άξονα εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να ανοίξει το συντομότερο, και για αυτό θα έχει σύντομα επαφές με τους Βουλγάρους ομολόγους του.
 
Τέλος εξέφρασε και την άποψη πως θα πρέπει να υπάρχουν διόδια τόσο στην Εγνατία όσο και στους κάθετους άξονές της, θεωρώντας όμως πως θα πρέπει να επιλεγεί η λύση των αναλογικών διοδίων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.