Εφυγε απο την ζωη ο πρωην γραμματεας της Ν.Ε. Ροδοπης του ΠΑΣΟΚ Αργυρης Μπακιρτζιδης

Έφυγε αιφνιδίως από την ζωή ο Αργύρης Μπακιρτζίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του κόμματος.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης που εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Αργύρη Μπακιρτζίδη. Ενός ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΚΙΝΑΛ, που μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του έστεκε όρθιος και μαχητικά ενεργός στις επάλξεις των αγώνων της δημοκρατικής παράταξης. Άνθρωπος με ήθος, ιδεολογική συνέπεια και σταθερότητα υπηρέτησε το κόμμα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τόπο ακέραια και δυναμικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον σκεπάσει και η μνήμη του παντοτινή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τον Αργύρη Μπακιρτζίδη αποχαιρέτησε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος έγραψε σχετικά:

«Σήμερα χάσαμε αναπάντεχα έναν αγαπημένο φίλο και ιστορικό αγωνιστή της δημοκρατικής παράταξης και της Αυτοδιοίκησης του τόπου μας: τον Αργύρη Μπακιρτζίδη.  Συμπορεύτηκα μαζί του χρόνια ολόκληρα στα μετερίζια των ιδεολογικών αγώνων. Παθιασμένος και σταθερά προσανατολισμένος στις μάχες για την πρόοδο της περιοχής μας. Αγνός αγωνιστής και εξαιρετικός φίλος στήριζε κάθε προσπάθεια της παράταξης και του Δήμου μας. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και θα τον μνημονεύουμε με απέραντο σεβασμό. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε φίλε και σύντροφε!».

Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο, 10 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στον Ίμερο.

Στους οικείους και την οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.