Εφυγε απο τη ζωη ο Πετρος Καραισκος

Δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών και του μπάσκετ της περιοχής

Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης Πέτρος Καραΐσκος δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης αλλά και του αθλητισμού της περιοχής μέσω της ενεργού συμμετοχής του επί σειρά ετών στη διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνή και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Για την απώλεια του εκλιπόντος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης “Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων “, εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Ηπειρώτη και μέλος του Συλλόγου Καραΐσκο Πέτρο από το χωριό Άρματα Κονίτσης. Ο Πέτρος Καραΐσκος ήταν ένας άνθρωπός με ήθος, με αξιοπρέπεια προσφέροντας πάντα ό,τι καλύτερο μπορούσε τόσο στους συναθρώπους του όσο και στο Σύλλογο. Υπήρξε στυλοβάτης όλων των δράσεων του συλλόγου προβάλοντας την Ήπειρο και την αγάπη του γι’ αυτή. Η  απώλεια  του  μας  γεμίζει  θλίψη  και  συγκίνηση,  όλα  τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού  Ροδόπης καθώς και όλους όσους τον γνώριζαν ιδιαίτερα για την αγάπη του στο χωριό του και γενικά στην Ήπειρο».

Για την θλιβερή απώλεια εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικογένεια του».

Επίσης ο ΓΑΣ Κομοτηνή αναφέρει: «Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ομάδας μας, πληροφορήθηκε με θλίψη τον θάνατο του επί σειρά ετών διοικητικού στελέχους μας Πέτρου Καραΐσκου. Σύσσωμη ολόκληρη η οικογένεια του ΓΑΣ Κομοτηνή εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τέλος το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε έκτακτη συνεδρίασή του, µόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ, της οποίας διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραµµατέας, συνεδρίασε, αποφάσισε:
1.-Να παραστούν µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου στην κηδεία.
2.-Να κρατηθεί 1΄ σιγή στους αγώνες της Ένωσης την προσεχή αγωνιστική.
3.-Να κατατεθεί , αντί στεφάνου, ποσό σε ίδρυµα της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.»

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και από τον ΠτΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.