Εφυγε απο τη ζωη ο Παναγιωτης Νεστοριδης

Ο Καβαλιώτης δημοσιογράφος και στέλεχος της «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»

Σε ηλικία μόλις των 56 ετών έφυγε σήμερα, Τετάρτη 31 Μαρτίου από τη ζωή ο Καβαλιώτης δημοσιογράφος και στέλεχος της περιφερειακής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» Παναγιώτης Νεστορίδης.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης γεννήθηκε το 1965 στη Γεωργιανή Καβάλας. Έχει εργαστεί ως συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής σε μέσα ενημέρωσης τοπικής, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε αρχισυντάκτης στην «Εβδόμη» και το Centertv, ενώ δημιούργησε την εφημερίδα «Νέα Εγνατία».

Σήμερα είναι υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα στην εφημερίδα «Έθνος» και αντιπρόεδρος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), στον οποίο εκλέγεται από το 2009.

Διατέλεσε Πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ) και στην Κοιν.Σ.Επ. «Ανεξάρτητο Δίκτυο Ενημέρωσης». Επίσης, υπήρξε Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), και Γενικός Γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου.

Κατά το παρελθόν συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου (1993, 1996) και του ΠΑΣΟΚ (2007), ενώ στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Η ανακοίνωση της παράταξης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μεταξύ άλλων και η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» η οποία έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ

Σήμερα έφυγε από τη Ζωή, σε ηλικία μόνο 56 ετών, το επίλεκτο στέλεχος της παράταξης μας Παναγιώτης Νεστορίδης. Ο Παναγιώτης καταγόταν από την Νικήσιανη Καβάλας και ήταν υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε τρίτος αναπληρωματικός. Μάχιμος δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής σε πολλά ΜΜΕ της Καβάλας της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών. Τελευταία ήταν Δημοσιογράφος, υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα στην εφημερίδα «Έθνος». Πρώην Πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ). πρώην Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και Γενικός Γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας από σήμερα το πρωί κάνουν εκτενείς αναφορές στην προσωπικότητα και το ήθος του. Η πολιτική Κηδεία του θα γίνει αύριο στο κοιμητήριο της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη. Παναγιώτη, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.