Εφυγε απο τη ζωη ο Καθηγητης της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ Θεοφιλος Πυλιανιδης

Το ψήφισμα της Κοσμητείας και του ΤΕΦΑΑ

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Θεόφιλος Πυλιανίδης.

Σε ψήφισμά τους η  Κοσμητεία και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθιά θλίψη «εκφράζουν την ανείπωτη οδύνη τους για την αιφνίδια εκδημία του Καθηγητή Θεόφιλου Πυλιανίδη, που έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του ένα αξιόλογο έργο και ένα σημαντικό ακαδημαϊκό αποτύπωμα κατά τη διαχρονική πορεία του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.

Από την απαρχή λειτουργίας του Τ.Ε.Φ.Α.Α., υπηρέτησε πολύπλευρα το Τμήμα συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές ακαδημαϊκές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Πρωτοστάτησε επί σειρά ετών στη διοργάνωση πλήθους αθλητικών αγώνων Κλασικού Αθλητισμού και ξεχώρισε για τον δυναμικό χαρακτήρα του, την ανιδιοτελή προσφορά και την αγωνιστικότητά του. Υπήρξε ένας συνάδελφος με όραμα, με ευθύτητα χαρακτήρα και ενάργεια λόγου, φιλαλήθης, εργατικός, ξεχωριστός φίλος και συνεργάτης.  

Η Κοσμήτορας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και ο Σύλλογος Φοιτητών “Σπύρος Λούης” συγκλονισμένοι απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον μονάκριβο υιό του Χρήστο καθώς και στους οικείους του».

Όπως επισημαίνεται επίσης στο σχετικό ψήφισμα την προσεχή Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του προπτυχιακού κύκλου σπουδών και η σημαία θα κυματίζει μεσίστια στο κεντρικό κτίριο της Σχολής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.