Εφυγε απο τη ζωη ο Αλεξανδρος Φανφανης

Την Παρασκευή η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Αλέξανδρος Φανφάνης. Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτής της ημερήσιας εφημερίδας του νομού μας «Ο Χρόνος». Διαρκώς παρόν, από το 1964 οπότε και πρωτοκυκλοφόρησε η εφημερίδα,  στα διαμειβόμενα του τόπου, διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευρύτητα πνεύματος και την παρεμβατικότητά του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΗΠΕ

Για την απώλεια του Αλέξανδρου Φανφάνη ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

 «Η οικογένεια του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη ένα εκλεκτό της μέλος, τον ιδρυτή και εκδότη της ιστορικής εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής, Αλέξανδρο Φανφάνη που έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ο εκλιπών υπήρξε μαχητής για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου του και πρωτοπόρος εκδότης που δημιούργησε μια εφημερίδα που διαχρονικά έχαιρε της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης του αναγνωστικού κοινού της περιοχής.

Στον γιό του και συνεχιστή του έργου του συνάδελφο Σταύρο, στους οικείους και τους φίλους του καθώς και στους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΧΡΟΝΟΣ, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλιπόντος θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 12.30, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής». Eurobank – IBAN 4402607360000190101900893.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό του παράδεισο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.