Εφυγε απο τη ζωη η Τατιανα Χαρτοματσιδη

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο στις 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Ιουλίου η Τατιάνα Χαρτοματσίδη, εκλεκτή συμπολίτης μας και σύζυγος του Κομοτηναίου συγγραφέα και ιατρού Χρήστου Χαρτοματσίδη.

Γιατρός και η ίδια στο επάγγελμα, σύζυγος και μητέρα μοναδική. Με αστείρευτη αγάπη και στήριξη προς όλους, αεικίνητη συνοδοιπόρος των μελών της οικογένειάς της, φίλων και συνανθρώπων της.

Χαμογελαστή, δοτική, αγωνίστρια μέχρι τέλους. Ένας σπάνιος άνθρωπος. Όμορφη, κομψή και βιβλιοφάγος η Τατιάνα έδινε πάντα το «παρών» σε όλες τις μείζονος αξίας εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων του τόπου μας, και όχι μόνον, αφού ένα από τα δώρα που επέλεγε πάντα να χαρίζει ήταν βιβλία.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΦΥΓΕ Η ΤΑΤΙΑΝΑ

Μια εκπληκτικά δυναμική και γοητευτική γυναίκα! Ασυμβίβαστη και περήφανη! Πραγματική Λέαινα! Δίκαιη και στοργική! Διακριτική και με κατανόηση! Τρυφερή κι ευαίσθητη! Είθε ο καλός Θεός να την δεχτεί στις αγκάλες Του!»

Την Τατιάνα μπορούμε να αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 10:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.  Θα ακολουθήσει στις 10:30 η εξόδιος ακολουθία.

Στον σύζυγό της Χρήστο, στην κόρη τους Τατιάνα και τον γιο τους Χρήστο, τα θερμά μας συλλυπητήρια!

Καλό σου ταξίδι, Τατιάνα, στη Χώρα της μνήμης και της αθανασίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.