Εφυγε απο τη ζωη η Σουλα Χρυσοστομου

Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας

Έφυγε από τη ζωή, η Σούλα Χρυσοστόμου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου  Όλυμπος. Διαβασμένη και με άποψη η  Σούλα  Χρυσοστόμου διετέλεσε επί πολλά έτη Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων –Κωνσταντινουπολιτών –Τενεδίων και Ανατολικοθρακών νομού Ροδόπης.  Πολιτική ακτιβίστρια τότε, επί ημερών της, τυπώθηκαν από τον Σύλλογο  ενημερωτικά ιστορικά έντυπα όπως η Συνθήκη της Λωζάννης και η μελέτη του αειμνήστου βουλευτή Ροδόπης  Σταύρου Γουδελή για τις  συνθήκες διαβίωσης των μουσουλμάνων κατοίκων του τόπου μας.

Η Σούλα Χρυσοστόμου αφιερώθηκε όμως κυρίως στο ζήτημα της τουριστικής ανάπτυξης της Ροδόπης, καταθέτοντας πάντοτε προτάσεις, ενιστάμενη  κυρίως για τη βραδυπορία εντοπίων και κεντρικών πολιτικών στελεχών να αναδείξουν το πλούσιο πολιτισμικό απόθεμα της Ροδόπης.

Ευγενική και πρόσχαρη διετέλεσε υπεύθυνη επικοινωνίας του οικογενειακού ξενοδοχείου, που το φρόντιζε σαν το σπίτι της κι ήταν πάντοτε εκεί να υποδεχτεί   φιλοξενούμενους και φίλους με ένα κομμάτι κέικ, σπιτικό όπως έλεγε. Χαρακτηριστικό της η  υποδοχή των φιλοξενούμενων στο ξενοδοχείο ως μελών της οικογένειάς της.

Η Σούλα Χρυσοστόμου έφυγε νωρίς, κομψή, καλοντυμένη και ωραία, με τελευταία της δραστηριότητα, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή της στο Θρησκευτικό Σύλλογο Ιμέρου  «Αγία Μαρίνα», από την ανάρτηση της πρόεδρου του οποίου Αθανασίας Δουδούκα πληροφορηθήκαμε τη μεγάλη απώλεια.

Καλό της παράδεισο, καλή παρηγοριά στους οικείους της και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.