Εφυγε απο τη ζωη η δημοσιογραφος και στιχουργος Λενα Καλφοπουλου-Μπραχου 

Έχει διατελέσει μέλος της ΕΜΣΕ

Εφυγε από τη ζωή η Λένα Καλφοπούλου-Μπράχου,  δημοσιογράφος, στιχουργός και τιμηθείσα για διήγημά της  με το βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας  Αμπντί Ιπεκτσί.

Η Λένα και μέχρι να εγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη πέρασε κάποια χρόνια στην Κομοτηνή, όπου εργάστηκε στην ΕΡΑ Κομοτηνής αλλά και στη Λαϊκή Επιμόρφωση Ροδόπης.

Δημιουργική και ταλαντούχα στη δημοσιογραφία και τη στιχουργική συνεργάστηκε με τον Θανάση Γκαϊφύλλια στον δίσκο του με τίτλο «Βραδιάζει», όπου φιλοξενείται το τραγούδι της «Αναπούρνα» σε στίχους δικούς της και του συζύγου της Βασίλη Μπράχου, εξ ου και είχε διατελέσει μέλος της Ε.Μ.Σ.Ε. (Ένωση Μουσικοσυνθετών & Στιχουργών Ελλάδος),       

Είχε ένθερμο ενδιαφέρον για τον μετασχηματισμό προς τα εμπρός του τόπου και στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Είχε γεννηθεί  στα Μέγαρα Αττικής και είλκε την  καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη και την Απολλωνιάδα της Μικράς Ασίας.

Από το 1986 ήταν παντρεμένη με τον καρδιολόγο Βασίλη Μπράχο και κατοικούσαν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με τον γιο τους Κωνσταντίνο, που η Λένα λάτρευε.

Καλό Παράδεισο κορίτσι, πάλι μας την έφερες!!! Πας πρώτη να μας ετοιμάσεις υποδοχή!!!

Βασίλη, Κωνσταντίνε, Θερμά συλλυπητήρια!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.