Ευχες στον Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης για την ονομαστικη του εορτη

Θρησκευτικοί και θεσμικοί εκπρόσωποι βρέθηκαν στη χθεσινή Θεία Λειτουργία για να του ευχηθούν

Θεία Λειτουργία προς τιμήν της εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Παντελεήμονα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων. Η χθεσινή ημέρα, ωστόσο, πέραν από γιορτή για την Ορθοδοξία ήταν και η ονομαστική του εορτή του Μητροπολίτη, ο οποίος δέχθηκε ευχές και από τους τρεις Μητροπολίτες που συν-χοροστάτησαν  της θείας λειτουργίας, κληρικούς, αξιωματικούς του στρατού και της αστυνομίας αλλά και  πιστούς.
 

Παρόντες αρκετοί θεσμικοί εκπρόσωποι της Κομοτηνής, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Σοφία Μενεσελίδου, πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ, Γιάννης Μουρτίδης, Αντιδήμαρχος, Χρήστος Μέτιος, Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Ζωή Κοσμίδου, εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας, Γιώργος Ζηλούδης, Αντιδήμαρχος, Βούλα Ελευθεριάδου, πολιτευτής, Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος ΟΕΒΕΣ και Κική Κωνσταντινίδου, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου. 

Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής «Ερχόμαστε κοντά στους Αγίους μας για να τιμηθούμε εμείς από αυτούς» 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής τόνισε με έμφαση την σημαντικότητα της αρμονικής συνύπαρξης όλων των θεσμών για τη λειτουργία και την συνέχιση του έργου της Εκκλησίας. Συμβούλευσε, ωστόσο, πως «δεν γιορτάζουν οι άνθρωποι. Τι έχουμε, άλλωστε, να επιδείξουμε; Ερχόμαστε κοντά στους Αγίους μας για να τιμηθούμε εμείς από αυτούς και το κενό στην καρδιά και την ζωή μας να γεμίσει».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.