Ευχες στο Γιωργο Παυλιδη απο καθε γωνια της περιφερειας

για την ονομαστική του εορτή

Σωρεία ευχών, όμως, δέχτηκε και ο έτερος πολιτικός «ηγέτης» της περιοχής, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης. Ο κ. Παυλίδης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο γραφείο του στο κτίριο της περιφέρειας υποδεχόμενος πλήθος κόσμου που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή. Το γραφείο του περιφερειάρχη ήταν κατάμεστο και αυτό από συμβολικά δώρα και λουλούδια, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των τηλεφωνημάτων από κάθε γωνιά της περιφέρειας, τα οποία κατέκλυσαν τον κ. Παυλίδη με τις ομορφότερες των ευχών.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες βρέθηκαν επίσης κοντά στον περιφερειάρχη ευχόμενοι να συνεχίσει τη νέα αυτή θέση που κατέχει εδώ και αρκετούς μήνες με την ίδια δυναμική με την οποία ξεκίνησε.

Ιδιαίτερη, όμως, ήταν η επίσκεψη της μικρή του, πανέμορφης εγγονής με την οποία ο ίδιος και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν γεμάτοι ευτυχία. Η μικρή, βέβαια, δεν μπορεί ακόμα να πει χρόνια πολλά στον παππού της με λόγια, αλλά μια αγκαλιά σίγουρα αρκεί.

Χρόνια πολλά και από εμάς στον περιφερειάρχη, με τις καλύτερες ευχές για μακροημέρευση στη διοίκηση της ακριτικής μας περιφέρειας και προσπάθεια για το καλύτερο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.