Ευχες για ενα 2016 ελευθερο απο τον καρκινο απο τη «Δυναμη Ψυχης»

Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής»

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» το βράδυ της Κυριακής 17 Ιανουαρίου στο κέντρο «Αλλοτινό».
 
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ.Νατάσα Λιβεριάδου.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και μια ιδιαίτερη λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκαν ως δώρα ιατρικές εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου, προσφορά ιατρών της Κομοτηνής.
 
Σε αυτή την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς, σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, θέλησαν να καλέσουν τα μέλη σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, να κόψουν την πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο. Για αυτό και έκαναν το αίτημα στον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης, τα μέλη του οποίου ανταποκρίθηκαν προσφέροντας τις ιατρικές εξετάσεις για όσους συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά.
 
Ο σύλλογος άλλωστε, όπως υπογράμμισε η κ. Κοκκινάκη, μπαίνει δυναμικά στο 2016, συνεχίζοντας τις δράσεις του στις 6 Φεβρουαρίου με την αρτοκλασία τους και τη Γενική Συνέλευση, μαζί με μια ομιλία από γενετιστή, ο οποίος θα μιλήσει για το γενετικό έλεγχο που πρέπει να κάνουν άντρες και γυναίκες για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο όσο γίνεται πιο πρόωρα, και μια ψυχολόγο.
 
Η κ. Κοκκινάκη έκλεισε ευχόμενη υγεία σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας πως θα είναι πανευτυχείς όταν εξαλειφθεί επιτέλους ο καρκίνος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.