Ευχαριστηριο του Συλλογου Πολυτεκνων Ροδοπης

Σε όσους συνέβαλαν να μοιραστούν τρόφιμα το Πάσχα

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης με ανακοίνωσή του σε όσους συνέβαλαν ώστε να μοιραστούν τρόφιμα στις πολύτεκνες οικογένειες του νομού για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για πολλούς ανθρώπους πόσο μάλλον για τις πολύτεκνες οικογένειες. Οι ανατιμήσεις που έγιναν στα περισσότερα αν όχι όλα τα προϊόντα και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έφεραν αρκετές οικογένειες σε δύσκολη κατάσταση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν ούτε στα απαραίτητα. Ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που το έλαβαν υπόψη τους και με τον τρόπο τους βοήθησαν τα μέλη μας να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πως είναι δίπλα στους πολύτεκνους ανθρώπους και συμμερίζονται τις δυσκολίες τους και το έργο μας.

Εμείς από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο της Κομοτηνής κ.Ιωάννη Μουρτίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Τσαλικίδη, τις εταιρείες Θράκης Γεύσεις-Λαντσιον μητ Έβρου, Κέκερη, Μασούτη καθώς και άλλες τρεις οι οποίες επιθυμούν να μείνουν ανώνυμες. Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ότι καλύτερο στον καθένα ξεχωριστά. Ελπίζουμε πάντα το έργο σας να συμπεριλαμβάνει βοηθητικές ενέργειες και να δίνεται παραδείγματα ανθρωπιάς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.