Ευχαριστηριο του Κεντρου Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας

Για το χριστουγεννιάτικο bazaar

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και φίλους που συνέβαλαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στην πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου bazaar στις 4 και 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων.
 
Επίσης, ευχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις για την δωρεάν διάθεση ειδών τους:
 
Φαρμακείο «Σιφαλέρα Μαρία», Zαχαροπλαστείο «Ισαακίδης Ιωάννης», Ζαχαροπλαστείο «Το Σπίτι του Γλυκού», Αρτοζαχαροπλαστείο «ΕΥΖΥΜΟ», Πρατήριο ψωμιού «Λιακάκη Στέλλα», Εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών «Cleopatras alchemies» και τους μικρούς δημιουργούς από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Τραπεζούντα που διέθεσαν κατασκευές και δημιουργίες τους, καθώς και την επιχείρηση «Λέσχη Κομοτηναίων» για την δωρεάν διάθεση της αίθουσας, όπου πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar.
 
Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την δωρεάν προβολή και προώθηση της εκδήλωσής μας και την «Roommates Creative Space» για το σχεδιασμό και την επιμέλεια της αφίσας του χριστουγεννιάτικου bazaar. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο μας στήριξαν αγοράζοντας τα χειροποίητα είδη και συνέβαλαν στην ενίσχυση της μεγάλης μας προσπάθειας.
 
Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας Καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία, μα πάνω απ’ όλα γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.