Ευχαριστιες του Νοσοκομειου Κομοτηνης προς τους δημους Κομοτηνης και Ιασμου

Μ. Γιαμουστάρη: «Με τις ενέργειες αυτές, καθημερινά από πολίτες και φορείς, “το εμείς” παίρνει σάρκα και οστά»

Θερμά ευχαριστώ απευθύνει η Διοίκηση του  Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» προς τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμο Ιάσμου μέσω ανακοίνωσης , για την ευγενική χορηγία και την συμμετοχή τους, στην μάχη που δίνεται από μέρους του Νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση της πανδημίας  του Covid-19.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί:

-Τον Δήμαρχο Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο για την δωρεά, δύο αναπνευστήρων Μ.Ε.Θ., ενός (1) μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων και οκτώ (8) ογκομετρικών αντλιών έγχυσης, εξοπλίζεται και τίθεται σε λειτουργία και η 5η κλίνη της ΜΕΘ, στο άμεσο χρονικό διάστημα.

-Τον Δήμαρχο Ιάσμου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την δωρεά αντιδραστηρίων που απαιτούνται για την εξέταση του  νέου κορωνοϊού  SARS COV-2, αξίας 20.230 ευρώ, με την οποία ενισχύεται οικονομικά το Γ.Ν. Κομοτηνής, διευρύνοντας την διαγνωστική του ικανότητα.  

«Με τις ενέργειες αυτές, καθημερινά από πολίτες και φορείς,  «το εμείς»  παίρνει σάρκα και οστά, εξυψώνεται το ηθικό, δυναμώνει το αίσθημα της συλλογικότητας και δίνει ελπίδα και εμψύχωση ότι  θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και να νικήσουμε σε αυτή τη δύσκολη μάχη» σχολίασε σχετικά η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μάγδα Γιαμουστάρη μη παραλείποντας να υπενθυμίσει προς όλους πως «Φοράμε μάσκες, κρατούμε αποστάσεις, φροντίζουμε την υγιεινή των χεριών μας! Μόνο έτσι μένουμε ασφαλείς!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.