Ευχαριστιες του ΕΚΑΒ Θρακης για την επιχειρηση εκκενωσης του ΓΠΝΑ

«Το φιλότιμο περίσσεψε μέσα σε μια πρωτόγνωρη καταστροφή που συντελέστηκε στην ευρύτερη περιοχή» αναφέρετε στην ανακοίνωση

Το σύνολο των διασωστών, εντός και εκτός Θράκης, που επιχείρησαν τόσο κατά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κατά την διάρκεια των πυρκαγιών που συνεχίζουν να μαίνονται σε Έβρο και Ροδόπη ευχαριστεί σε ανακοίνωσή του το ΕΚΑΒ Θράκης.

«Το φιλότιμο περίσσεψε μέσα σε μια πρωτόγνωρη καταστροφή που συντελέστηκε στην ευρύτερη περιοχή» αναφέρετε στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Μετά την επιτυχή και άνευ προηγούμενου εκκένωση του Γενικού Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε την ευχαρίστηση μας πρώτα από όλους τους συναδέλφους και το Ιατρικό team του ΕΚΑΒ -9 Αλεξανδρούπολης και των τομέων ευθύνης του. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης για τον συνάνθρωπο. Το φιλότιμο περίσσεψε μέσα σε μια πρωτόγνωρη καταστροφή που συντελέστηκε στην ευρύτερη περιοχή. 

Να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας και όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης. 

Το ΕΚΑΒ – 2 Θεσσαλονίκης που ήρθε με την ομάδα του ΕΤΙΚ και πλήρως επανδρωμένα ασθενοφόρα. 

Το ΕΚΑΒ – 6 Σερρών και Δράμας με πλήρως επανδρωμένα ασθενοφόρα. 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ – 6 Καβάλας για την άψογη φιλοξενία για τις ώρες αναμονής. 

Τον Διευθυντή του  ΕΚΑΒ -9 και 6 κ. Λώτη Χ. αλλά και όλη την διοίκηση του παραρτήματος. 

Τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Ν. με το επιτελείο που ήρθε από την ΚΥ για τον άψογο συντονισμό που επισφράγισε την επιτυχία του εγχειρήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.