Ευχαριστιες της ΕΑΥΡ προς τους Δημητρη Χαριτου και Ιλχαν Αχμετ

«Με τις ενέργειές τους δείχνουν ότι βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των αστυνομικών της Ροδόπης»

Δεν εγκαταλείπει η Ένωση τις προσπάθειες για ενίσχυση με αστυνομικούς – «Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά» διαμηνύει

Τις ευχαριστίες τους προς τους βουλευτές κ. Δημήτρη Χαρίτου και κ. Ιλχάν Αχμέτ εκφράζει δημόσια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για παρεμβάσεις προς την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία, για την κάλυψη των  95 κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης.

Στη σχετική της ανακοίνωση η ΕΑΥΡ θυμίζει πως «ο κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος την 19-09-2022 κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: Ανάγκη άμεσης στελέχωσης με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης στις επικείμενες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους. Ο κ. ΙΛΧΑΝ Αχμέτ την 16-09-2022 κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: Κάλυψη κενών Οργανικών Θέσεων Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και την 27-09-2022 κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με  θέμα: Άδικη απόφαση από το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την μη ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με ούτε έναν αστυνομικό για την κάλυψη δεκάδων κενών οργανικών θέσεων».

«Με τις ενέργειές τους δείχνουν ότι βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των αστυνομικών της Ροδόπης, αφουγκράζονται τα προβλήματά μας, είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Ένωσής μας για καλυτέρευση των συνθήκων εργασίας των μελών μας καθώς και για την βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών ασφάλειας του ακριτικού Νομού μας» τονίζει η ΕΑΥΡ.

Παράλληλα σπεύδει να διευκρινίσει πως καίτοι «ο αγώνας μας, αυτή τη φορά, δεν βρήκε ευήκοα ώτα στην Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία και η απόφαση του πρόσφατου Συμβουλίου Μεταθέσεων ήταν να μην ενισχύσει με ούτε έναν αστυνομικό την Δ.Α. Ροδόπης, εμείς δεν σταματάμε εδώ». «Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά» ξεκαθαρίζει η ΕΑΥΡ καλώντας στο πλευρό της  όλους τους τοπικούς Βουλευτές, τους Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλους τους Φορείς του Νομού μας και φυσικά την τοπική Κοινωνία, «ώστε όλοι μαζί να αξιώσουμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να αποδείξει έμπρακτα – και όχι μόνο στα λόγια – το ενδιαφέρον της για την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης».

«Αξιώνουμε από το νέο Συμβούλιο Μεταθέσεων που θα πραγματοποιηθεί αρχές του 2023 να προκηρύξει την  κάλυψη ικανού αριθμού των κενών μας οργανικών θέσεων, για να απολαμβάνουν οι Ροδοπαίοι πολίτες και αστυνομικοί το δικαίωμά τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφάλειας» επισημαίνει κλείνοντας η ΕΑΥΡ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.