Ευχαριστιες απο τον Αλιευτικο Συλλογο Μαρωνειας Σαπων προς τον Ν. Τσαλικιδη

Για την υποστήριξή του στην διάνοιξη του λιμανιού Ιμέρου αλλά και την εκβάθυνση του το επόμενο διάστημα

Τις ευχαριστίες τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη για την υποστήριξή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Αλιευτικού Καταφυγίου Ιμέρου εκφράζουν με επιστολή τους ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Μαρωνείας-Σαπών κι οι αλιείς του Ιμέρου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Μαρωνείας-Σαπών κι οι αλιείς του Ιμέρου νοιώθουν την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ουσιαστική υποστήριξή σας στην αντιμετώπιση των σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων του αλιευτικού καταφυγίου που αντιμετωπίζει διαχρονικά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα

-Για τις εργασίες διάνοιξης του διαύλου και την εξυπηρέτηση της πρόσβασης των αλιευτικών σκαφών,

-το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού που διασφαλίστηκε για την επόμενη περίοδο με παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

-την προγραμματική σύμβαση της Περιφερειακής Ενότητας με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων για την ανάπτυξη του αλιευτικού καταφυγίου,

Ευχαριστούμε θερμά διότι τα απτά αποτελέσματα των ενεργειών σας

αποβαίνουν υπέρ της στήριξης των αλιέων, σε μια δύσκολη περίοδο.

Η συνεργασία μας με την Περιφερειακή Ενότητα και η αμέριστη συνδρομή σας για τη βελτίωση των συνθηκών στο αλιευτικό καταφύγιο Ιμέρου και την περαιτέρω αναβάθμισή του, ενισχύουν βάσιμα τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τους επαγγελματίες αλιείς όσο και την αλιεία στον τόπο μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.