Εφαρμογη για πρωτες βοηθειες δημιουργησε ο Ερυθρος Σταυρος

Περιέχει όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις πιο συνήθεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Ένα χρήσιμο βοήθημα για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης δημιούργησε η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC).

Πρόκειται για την επίσημη εφαρμογή πρώτων βοηθειών που δίνει τους ενδιαφερόμενους άμεση και δωρεάν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρουν για να χειριστούν τις πιο συνήθεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή περιέχει:

  • Απλές οδηγίες βήμα-βήμα για να σας καθοδηγήσουν σε καθημερινά περιστατικά πρώτων βοηθειών.
  • Πλήρως ενσωματωμένη με αριθμούς έκτακτης ανάγκης ώστε να μπορείτε να καλείτε για βοήθεια από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αν ταξιδεύετε εκτός συνόρων.
  • Βίντεο και κινούμενες εικόνες κάνουν την εκμάθηση πρώτων βοηθειών διασκεδαστική και εύκολη.
  • Συμβουλές ασφαλείας για όλα, από βαρύ χειμώνα μέχρι τυφώνες, σεισμούς και ανεμοστρόβιλους, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για έκτακτες ανάγκες.
  • Προεγκατεστημένο περιεχόμενο που σημαίνει ότι έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.
  • Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να κερδίζετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας και να μοιράζεστε τις γνώσεις σας για τη διάσωση.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή μέσω των κάτωθι συνδέσμων:

Google Store: https://cutt.ly/iDMOSdh

App Store: https://cutt.ly/7DMPo7W

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.