Εμπρακτη στηριξη Ι. Αχμετ προς το Μουσικο Σχολειο Κομοτηνης

Παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό για τις εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο εσωτερικό του σχολείου

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ στο αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής για την οικονομική τους ενίσχυση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις στην υποδομή του σχολικού συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνιζαν στην σχετική τους επιστολή προς τον βουλευτή Ροδόπης τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, «στο Μουσικό Σχολείο λόγω του διευρυμένου ωραρίου που έχει, οι μαθητές και οι μαθήτριες σιτίζονται στην τραπεζαρία του σχολείου κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και κατόπιν συνεχίζουν τα μαθήματά τους έως την λήξη του σχολικού ωραρίου. Δυστυχώς, το σχολείο δεν διαθέτει δικά του τραπεζοκαθίσματα για την σίτιση των μαθητών και μαθητριών. Για να καλυφθεί η σχετική ανάγκη, ο εκάστοτε ανάδοχος παροχής σίτισης παρέχει προσωρινά μερικά τραπέζια και καρέκλες. Είναι κατανοητό, πως με την λήξη της σύμβασης ο εξοπλισμός δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος.

Τέλος, ο χώρος της εισόδου του σχολείου μας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη εικόνα και εντύπωση των επισκεπτών, χρήζει ανακαίνισης και εξωραϊσμού καθώς, πέραν από τα πολύ στοιχειώδη αντικείμενα (τα οποία καλύφθηκαν με έξοδα του Συλλόγου Γονέων τα προηγούμενα χρόνια) δεν διαθέτει κάτι άλλο».

Ο Ιλχάν Αχμέτ δέχθηκε στο γραφείο του τις κ.κ. Ελλάδα Ηρακλέους και Κυριακή Ζαραβάτη εκ μέρους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και αφού τις συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους και τις δραστηριότητες του σχολείου τους, τις παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό εκ μέρους του προκειμένου να ενισχύσει και ο ίδιος την προσπάθειά τους για την διαμόρφωση των χώρων που επιθυμούν στην τραπεζαρία και την είσοδο του σχολείου.

Αμέσως μετά προέβη στης εξής δήλωση: «Με επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής που με την πολυπολιτισμική του διάσταση και την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του ταυτότητα λαμπρύνει την Ροδόπη. Στηρίζω τις πρωτοβουλίες τους για τον εξωραϊσμό του διδακτηρίου τους και παραμένω ενεργός πάντοτε σε κάθε τι που αφορά τα ζητήματα του νομού μας τόσο στην κατεύθυνση της δημόσιας όσο και της μειονοτικής εκπαίδευσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.