ΕΑΥΡ: Συγχαρητηρια για την εξαρθρωση οργανωσης διακινησης ναρκωτικων και μεταναστων

«Ακόμη ένα καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα δόθηκε από τους αστυνομικούς της Δ.Α. Ροδόπης»

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης «στους συναδέλφους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής, οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση στοιχείων και πολύμηνη επιτήρηση της δράσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν όχι μόνο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη προώθηση παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα».

Επίσης η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια «στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/11, στις πόλεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν 38 μέλη του κυκλώματος».

«Ακόμη ένα καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα δόθηκε από τους αστυνομικούς της Δ.Α. Ροδόπης, οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας» τονίζει κλείνοντας το συγχαρητήριο μήνυμά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.