ΕΑΥΡ: «Ο χρονος αρχισε να μετρα γρηγορα αντιστροφα για τη νεα στεγη του Τμηματος Συνοριακης Φυλαξης Σαπων»

Δημόσιες ευχαριστίες προς δημοτικό συμβούλιο και δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών για τις ενέργειές τους

Δημόσιες ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο και όλο το δημοτικό συμβούλιο, απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, για τις ενέργειές τους που οδήγησαν στην παραχώρηση οικοπέδου προκειμένου να κατασκευαστεί  κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Αναλυτικά η ΕΑΥΡ επισημαίνει στο μήνυμά της:

«Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΚΑΦΑΛΗΣ Γεώργιος, με τον Υποδιευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Κωνσταντίνο και κλιμάκιο  του Αρχηγείου μας, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Χαριτόπουλο Κωνσταντίνο προκειμένου να τους επιδειχθεί το δημοτικό  οικόπεδο έκτασης περίπου ενός στρέμματος πλησίον του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Σαπών, το οποίο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας- Σαπών κατά την συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2023, παραχωρείται  στην Ελληνική Αστυνομία για την ανέγερση  κτιριακών εγκαταστάσεων στις οποίες θα στεγαστεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Η ανεύρεση χώρου για την στέγαση του Τ.Σ.Φ. Σαπών όπως και η στέγαση του Α. Τ. Σαπών σε σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις αποτελούσε χρόνιο ζητούμενο της Ένωσής μας και προς τούτο το Προεδρείο μας είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών αιτούμενο την συνδρομή του.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Χαριτόπουλος Κωνσταντίνος  από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, είχε δηλώσει ότι στηρίζει το αίτημά μας και θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας, καθώς και δική του στόχευση αποτελεί η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στις Σάπες – Ροδόπης.

Προς τιμήν του ο κύριος Δήμαρχος δεν έμεινε σε προφορικές δηλώσεις συμπαράστασης, αλλά σε σύντομο χρόνο επέδειξε έμπρακτη στήριξη στην επίλυση του δίκαιου αιτήματός μας, εισάγοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο  Μαρωνείας – Σαπών πρόταση παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου από την κυριότητα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών στην κυριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Χαριτόπουλο Κωνσταντίνο, αλλά και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που όχι μόνο αφουγκράστηκαν το πρόβλημά μας, αλλά δρώντας άμεσα «άνοιξαν το δρόμο» για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στις Σάπες – Ροδόπης, έτσι ώστε πλέον ο χρόνος να μετρά γρήγορα αντίστροφα για την στιγμή που τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι πολίτες της περιοχής να έχουν στη διάθεσή τους Αστυνομικές Υπηρεσίες οι οποίες θα στεγάζονται σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.