Δυο θανατηφορα τροχαια σε Δραμα και Αλεξανδρουπολη

Θύματα μία 38χρονη και ένας 21χρονος

Δύο νέοι άνθρωποι, μία 38χρονη γυναίκα και 21χρονος άνδρας, άφησαν χθες την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, εμπλεκόμενοι σε τροχαία δυστυχήματα που έλαβαν χώρα με διαφορά λίγων ωρών στις περιοχές στις Δράμας και της Αλεξανδρούπολης.

Στην πρώτη περίπτωση, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, η 38χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά της, που κινούταν επί της επαρχιακής οδού Δράμας– Μοναστηρακίου, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος. Σοβαρά τραυματίστηκε επίσης μία 62χρονη γυναίκα, που επέβαινε στο ίδιο όχημα, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Στο δεύτερο δυστύχημα, που έλαβε χώρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο 26ο χμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Αρδανίου, κοντά στις Φέρρες, μοιραίος πρωταγωνιστής ήταν ένας 43χρονος άνδρας, το όχημα του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε ένας 21χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 43χρονου και ο θανάσιμος τραυματισμός του 21χρονου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.