Δυο συλληψεις σε Καβαλα και Δραμα για παρανομη πωληση παιδικων αθυρματων

Κατασχέθηκαν 6.006 παιδικά αθύρματα

Στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών, συνελήφθησαν την Τρίτη στους νομούς Δράμας και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, δύο γυναίκες, ηλικίας 55 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
 
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τρίτης, στη Δράμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν την 36χρονη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά της, την εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση 3.050 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.   
   
Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε χωριό της Καβάλας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 55χρονη, διότι την εντόπισαν να κατέχει στο εσωτερικό του καταστήματος της, με σκοπό την πώληση, 2.956 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.   
 
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.