Δυο συλληψεις σε Καβαλα και Δραμα για ναρκωτικα

Κατασχέθηκαν πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης και 1 ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν την Τρίτη στην Καβάλα και την Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο άτομα, ένας 63χρονος και μία 38χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
 
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τρίτης στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν τον 63χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 409,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
 
Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Τρίτης στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν την 38χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της, εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 157,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας. 

Ανήλικος ο κλέφτης δίκυκλου στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, στις 8 προς 9 Ιανουαρίου, στην Καβάλα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου για κλοπή.
 
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, στις 8 προς 9 Ιανουαρίου, αφαίρεσε, από την πόλη της Καβάλας, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. 

Για παραβίαση σφραγίδας αρχής κατηγορείται 20χρονος στην Καβάλα 

Συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 20χρονος, διότι, ως προσωρινά υπεύθυνος, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε θέσει η αρμόδια αρχή.

Στα χέρια της αστυνομίας 35χρονος από την Αλεξανδρούπολη

Κατηγορείται από κοινού με 30χρονη για διακίνηση ναρκωτικών
 
Συνελήφθη, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 35χρονος ημεδαπός, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Να θυμίσουμε ότι ο 35χρονος αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές καθώς σε έρευνα που είχαν πραγματοποιήσει αστυνομικοί στην οικία όπου διέμενε με 3οχρονη είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί:
• 21 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.525,3 γραμμαρίων
• Σπόροι κάνναβης
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.