Δυο συλληψεις για τη συμπλοκη στην πορεια για τον Παυλο Φυσσα στην Κομοτηνη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και εξύβρισης, και παράβαση νόμων περί όπλων και ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι όποιοι συμμετείχαν στην ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, στην πορεία της Κυριακής στην Κομοτηνή. 
 
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, απειλή και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση. 
 
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα δεκαπέντε περίπου ατόμων, τα οποία, κατά τη διάρκεια πορείας στην Κομοτηνή, αιφνιδιαστικά και απρόκλητα απείλησαν, εξύβρισαν και επιτέθηκαν, με ξύλινα ρόπαλα, σε βάρος δύο αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.
 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του 22χρονου, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν και οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ξύλινο ρόπαλο, μήκους 80 εκατοστών,  αντιασφυξιογόνος μάσκα, σπρέι, σφυρί και μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων  δραστών. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.