Δυο ορκωμοσιες και μια προταση γαμου για το Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης (+Gallery)

140 απόφοιτοι των Τμημάτων Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης και Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους

140 απόφοιτοι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους, σε δύο ξεχωριστές τελετές ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκαν με λίγες ώρες διαφορά στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής Κομοτηνής.

Οι πρώτοι 88 εξ’ αυτών απόφοιτοι του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, η ορκωμοσία των οποίων προηγήθηκε, παρέλαβαν τα πτυχία τους από τα χέρια του προέδρου του Τμήματος κ. Βασιλείου Χατζόπουλου, ενώ τον όρκο διάβασε η πρωτεύσασα Άννα Τσίτσου.

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας όμως, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις καθώς, μαζί με το πτυχίο της, η απαστράπτουσα Κατερίνα, παρέλαβε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, λέγοντας το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε επί σκηνής, ο αγαπημένος της Πάρης.

Η δεύτερη ορκωμοσία, αυτή του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών, πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι, επίσης στο αμφιθέατρο της παλιάς νομικής.

52 ήταν οι πτυχιούχοι του Τμήματος που παρέλαβαν τα πτυχία τους, επιστέγασμα των κόπως που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων, δια χειρών της προέδρου του Τμήματος κ. Μαρία Δημάση και του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Κώστα Χατζόπουλου.
 

Μεταξύ των πτυχιούχων και η «δική μας» Βάσια Φωτιάδου, ραδιοφωνική παραγωγός του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» που με την εκπομπή «Ευτυχείς, Λυπημένοι και Νότες» μας κρατούσε συντροφιά τα βράδια της Παρασκευής.
 
Τον όρκο διάβασε ο Σεραφείμ Καλλιπολίτης, που συγκέντρωσε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Καλή σταδιοδρομία
σε όλους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.