Δυο ανδρες που καλλιεργουσαν χασις συνελαβε η αστυνομια στην Καβαλα

Κατασχέθηκαν πάνω από 1 κιλό ακατέργαστη κάνναβη και 3 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο άνδρες, ηλικίας 68 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών. 
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν αρχικά τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στην οικία του και σε  οικόπεδο παρακείμενο σε αυτή, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
 
· δύο δοχεία και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 523,1 γραμμαρίων
· ένα αποξηραμένο κλώνο κάνναβης βάρους 11,1 γραμμαρίων
· ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,80 μέτρων
 
Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 68χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή του παραπάνω σκύλου, στην οικία και το αγρόκτημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
· δέκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 867,6 γραμμαρίων
· δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70 και 1,50 μέτρων
· σπόροι κάνναβης
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

31 Σύριους έκρυβε στο φορτηγό του 36χρονος Βούλγαρος

Συνελήφθη το Σάββατπ τις πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τριάντα ένα υπηκόους Συρίας.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τριάντα ένα άτομα.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.    

Βέλγος διακινητής προσπάθησε να περάσει στη χώρα τρεις Μαροκινούς

Συνελήφθη την Κυριακή τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 29χρονος υπήκοος Βελγίου, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις υπηκόους Μαρόκου.
 
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βέλγικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις μετανάστες.
 
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Με κλεμμένο αυτοκίνητο προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα δύο Ολλανδοί

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο υπήκοοι Ολλανδίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.
 
Ειδικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντας σε πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα υπεξαιρεθέν.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.