Δρομος με τρυπες η τρυπες με δρομο;

Ο δρόμος παράλληλα με τον Βοσβόζη συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους χειρότερους στη Ροδόπη

Το πρόβλημα που δημιουργείται κατά καιρούς στο δρόμο που ξεκινά από την διασταύρωση με την γέφυρα του δρόμου από Κομοτηνή προς Πανεπιστημιούπολη και βρίσκεται παράλληλα με τον Βοσβόζη, είναι γνωστός στους χρήστες του, είτε συχνούς είτε όχι.

Οι τρύπες και το κατεστραμμένο οδόστρωμα είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε όλο το μήκος του, με τις όποιες απρόθυμες επισκευές να γίνονται να είναι σημειακές, και να χάνουν, όπως φαίνεται και από την κατάσταση του οδοστρώματος, την μάχη με τον χρόνο και τις ρόδες των οχημάτων.

Η ευθύνη του δρόμου είναι μια από αυτές τις πονεμένες ιστορίες που συναντά κανείς στη δημόσια διοίκηση, με την κάθε πλευρά να δείχνει την άλλη ως αρμόδια για την συντήρησή του, για αυτό άλλωστε και βλέπουμε μόνο σημειακές παρεμβάσεις, και όχι μια μαζική λύση, που θα έλυνε το πρόβλημα τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε ο δρόμος αυτός συνδέει και επιχειρήσεις, και οικισμούς, με την πόλη της Κομοτηνής, μιας και είναι ασφαλέστερη από την άλλη δίοδο, αυτή της ιρλανδικής διάβασης του Βοσβόζη.

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα, όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι, να γίνουν κάποιες επισκευές, και να βουλώσουν κάποιες τρύπες, έστω και προσωρινά. Αυτό όμως δεν αρκεί, και δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό ότι το πρόβλημα συνολικά για τον συγκεκριμένο δρόμο θα συνεχίσει να υφίσταται.

Η ελπίδα είναι πως θα βρεθεί άκρη από τους ιθύνοντες πριν υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα ή πρόβλημα λόγω του δρόμου, αν και η προηγούμενη εμπειρία, δεν προδιαθέτει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλωστε όπως οι ευθύνες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου μετατίθενται προς άλλη κατεύθυνση, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, τα δάχτυλα θα δείχνουν προς άλλη κατεύθυνση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.