Δραση ενημερωσης για τους μπλε καδους απο τη ΔΙΑΑΜΑΘ

Στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής το πρωί της Παρασκευής

Δράση ανακύκλωσης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή η ΔΙΑΑΜΑΘ στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιφέρειας σε θέματα ανακύκλωσης.
 
Η δράση ανακύκλωσης έχει το σύνθημα «Ανακύκλωσε στους Μπλε κάδους» και θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατείας της Κομοτηνής από τις 10.00 έως τις 14.00. στο χώρο θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο και μέσω σειράς παιχνιδιών ανακύκλωσης και δημιουργικών δραστηριοτήτων το κοινό και μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ενημερωθούν για την ανακύκλωση συσκευασιών στον μπλε κάδο και τον μπλε κώδωνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν συμβολικά δώρα και να συμμετέχουν στην κλήρωση δύο πολιτών.
 
Στόχος της δράσης, όπως προαναφέραμε, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ανακύκλωση των αποβλήτων συσκευασίας με τον μπλε κάδο καθώς σύμφωνα με τη ΔΙΑΑΜΑΘ συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία του προγράμματος ανακύκλωσης και στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.