Δρασεις Φιλανθρωπιας απο τα Τμηματα της Οργανωσης ΑΧΕΠΑ στην Κομοτηνη

Συγκέντρωσαν 15 δέματα με τρόφιμα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες

Τα Τμήματα της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ HJ-20 «ΟΡΦΕΑΣ» Κομοτηνής και 423 Τμήμα Κομοτηνής των ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» με μελή από τα Δ.Σ. προχώρησαν στη συγκέντρωση συνολικά 15 δεμάτων με βασικά τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-20 “ΟΡΦΕΑΣ” παραβρέθηκαν στην εκδήλωση συγκέντρωσης των προϊόντων, εκπροσωπώντας το τμήμα ο Πρόεδρος Βεζυριαννίδης Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος και ο Γραμματέας Κυργιαλάνης Απόστολος και συγκέντρωσαν 10 δέματα με βασικά τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε πραγματικά άπορες οικογένειες.

Από το τμήμα των ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» 423 ΚΟΜΟΤΗΝΗ, η Πρόεδρος Παπαδοπούλου Μαρία, η Ταμίας Κάζη Μελανθία, το μέλος Αραμπατζίδου Φανή καθώς και η τέως πρόεδρος του τμήματος Ελευθερία Μιχελή-Μπότσαρη. Το τμήμα των Θυγατέρων συγκέντρωσε αντίστοιχα 5 δέματα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της AHEPA HELLAS, DISTRICT 25 και πρώην Πρόεδρος του τμήματος AHEPA ORFEUS KOMOTINI Dr. Θεοδόσιος Θεοδοσίου.

Τα δύο τμήματα σε συνεργασία συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των φιλανθρωπικών δράσεων.

Τα Τμήματα ΑΧΕΠΑ «Ορφεύς» HJ-20 και Θυγατέρων της Πηνελόπης «Νηρηίδες» CH423 ένεκα των επικείμενων εορτών εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Ειρήνη, Αγάπη και Χαρά σε όλο τον κόσμο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.