Δωροεπιταγες για σχολικα ειδη στα «πρωτακια» των πολυτεκνων οικογενειων

Μια ζεστή εκδήλωση, γεμάτη χαμόγελα, από τον Σύλλογο Πολυτέκνων

Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων νομού Ροδόπης το απόγευμα της Κυριακής, κατά την οποία τα «πρωτάκια» της φετινής σχολικής χρονιάς, τα οποία είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών, παρέλαβαν από μία δωροεπιταγή για την αγορά των απαραίτητων σχολικών ειδών.
 
Ο αριθμός των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, που θα φοιτήσουν φέτος στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείο, αγγίζει τα 50. Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Σύλλογος Πολυτέκνων υλοποιεί αντίστοιχη πρωτοβουλία υποστήριξης των οικογενειών-μελών του, καθώς αδιάλειπτα την τελευταία τριετία διοργανώνει εκδηλώσεις για τα «πρωτάκια», όπως και για τους διακριθέντες μαθητές τους, ενώ υλοποιεί και προγράμματα στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών με τρόφιμα.
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Γεώργιος Ράπτης, ευχαρίστησε θερμά για τη συνδρομή τους στις προσπάθειες των πολυτέκνων τη διοίκηση της Περιφέρειας, τη διοίκηση του δήμου, καθώς επίσης την κεφαλή της τοπικής μας εκκλησίας. Εξάλλου, την προχθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων του δήμου Κομοτηνής, κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, οι οποίοι αμφότεροι μοίρασαν τις δωροεπιταγές για τα σχολικά είδη στα «πρωτάκια», που ήταν παρόντα, υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο των πολύτεκνων οικογενειών, ενώ διαβεβαίωσαν για την αμέριστη αρωγή τους στον αγώνα που κάνουν. 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.