Δωροεπιταγες απο τον Συλλογο Εργαζομενων Τεχνικων της ΔΕΗ Κομοτηνης

Από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ θα λάβουν 10 δικαιούχες οικογένειες του Δήμου Κομοτηνής

10 δωροεπιταγές των 50 ευρώ παραδόθηκαν χθες Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου Κομοτηνής από τον Σύλλογο Εργαζομένων Τεχνικών στη ΔΕΗ που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Σάκης Τσακμακίδης και το μέλος, κ.Ιορδάνα Πιτικάκη παρέδωσαν τις επιταγές στον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ.Ιωάννη Γκαράνη, παρουσία του Αντιδημάρχου, Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, κ.Γιάννη Μουρτίδη.

Ο  Διευθυντής Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, Σάκης Τσοχατζής ανέλαβε να διαμορφωθεί από τις κοινωνικές λειτουργούς η λίστα των 10 κοινωνικά δικαιούχων οικογενειών στις οποίες θα παραδοθούν οι επιταγές την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Τσακμακίδης ανέφερε ότι το προσωπικό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου, με συνέπεια να συγκεντρώσουν το ποσό των 430 ευρώ για αγορές από το μάρκετ Λαγάκη το οποίο πρόσθεσε 70 ευρώ ώστε να γίνουν 10 δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Εργαζομένων Τεχνικών στη ΔΕΗ λέγοντας ότι αποδεικνύουν την ευαισθητοποίησή τους απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικές ανάγκες. «Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής στέκονται στο πλευρό των συμπολιτών μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ αλλά και μια σειρά από δράσεις κοινωνικής προστασίας και μέριμνας αλλά οι ανάγκες είναι πάντοτε περισσότερες. Είναι επομένως σημαντικό να στέκονται αρωγοί και οι δημότες, μέσα από παρόμοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.