Δωρεαν τεστ μνημης και ομιλια για το Alzheimer στην Ξανθη

Το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης & Περιθεωρίου, το Ίδρυμα θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και την εταιρεία ΜΕΓΑ.
 
Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.
 
Την 19η – 20η Σεπτεμβρίου 2018 η δράση θα βρεθεί στην Ξάνθη, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την συνεργασία την Μητρόπολη Ξάνθης & Περιθεωρίου, ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer στο Ίδρυμα θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. 

Το πρόγραμμα της δράσης αναλυτικά έχει ως κάτωθι: 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
19:00-20:00   Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer
Χώρος διεξαγωγής:  Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης – Καπναποθήκη Π
 Ομιλητές / Θέμα:
Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»
Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»
 
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018
09:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)
Χώρος διεξαγωγής: Κοινωνικό Ιατρείο Ξάνθης – Πλατεία Μητροπόλεως

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.