Δωρεαν προληπτικος οφθαλμολογικος ελεγχος για τα παιδια των ιδιωτικων παιδικων σταθμων της πολης μας

Από τη λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής και τη λέσχη Leo «Θράξιππος»

Η λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής και η λέσχη Leo «Θράξιππος» γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια Λαϊονισμού και τα εθελοντικά του έργα με σύνθημα «Υπηρετούμε». Στο πλαίσιο του εορτασμού της εβδομάδας «Αξιοπρέπειας των παιδιών», (30-08-2015 έως 05-09-2015) και σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής (Γρ. Μαρασλή 1) δωρεάν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο στα παιδιά των ιδιωτικών παιδικών σταθμών της πόλης μας.
 
Ο έλεγχος θα διενεργηθεί με το ειδικό πρωτοποριακό μηχάνημα (Διόφθαλμο Διαθλασίμετρο) από την εκπαιδευμένη υπάλληλο του ΚΕΜΕΑ και με την εθελοντική εποπτεία του οφθαλμιάτρου κου Ευστράτιου Αλβανού. Το μηχάνημα είναι δωρεά των Lions στο ΚΕΜΕΑ από το 2014.
 
Να σημειωθεί, ότι ήδη έχει διενεργηθεί ο έλεγχος αυτός στα νήπια του Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
 
Απευθυνόμενοι στην κοινωνική ευαισθησία των γονέων των νηπίων, οι διοικήσεις των δύο λεσχών παρακαλούν τους γονείς να συνοδεύουν την προσέλευση τους στην εκδήλωση και με κάποια προσφορά τροφίμων (ό, τι αυτοί επιθυμούν), για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.